Kapu az Energia birodalmába - online információs portál és tudástár
  
                     
A napenergia hasznosítása Németországban és Magyarországon Nyomtatás E-mail
A DUIHK 2017. június 20-án konferenciát szervez, amelyen német és magyar szakemberek tartanak előadásokat napenergia hasznosításának helyzetéről Magyarországon és Németországban. A rendezvényen bemutatkoznak ezenkívül német innovatív vállalatok. A 2017. június 20-án megrendezésre kerülő konferencia első részében német szakemberek számolnak be a napenergiahasznosítás aktuális helyzetéről és tendenciáiról Németországban. Szó lesz többek között modern fotovoltaikus és termikus napenergia technológiákról és bemutatásra kerülnek jól bevált gyakorlatok.

A rendezvényen előadást tartanak továbbá magyar szakemberek is, akik bemutatják a napelem piac helyzetét és a megújuló villamosenergia-termelés támogatási rendszerét hazánkban. A konferencia résztvevői megismerhetik ezen kívül egy kisváros tapasztalatait a napenergiahasznosítás terén. Emellett a konferencián olyan német vállalatok mutatják be innovatív termékeiket, technológiájukat, amelyek üzleti kapcsolatokat, együttműködő partnereket keresnek Magyarországon. Velük 2017. június 21-én és 22-én egyéni megbeszélésekre is lehetőség nyílik.

- Almaden Europe GmbH - Napelemes gépkocsibeállók (carport), terasztetők, napelem tetők, üveg-üveg napelem modulok
- Heckert Solar GmbH - Prémium napelem modulok, inverterek, tartószerkezetek, intelligens akkumulátorok
- IBC Solar AG - Napelemes rendszerek kivitelezése, napelemek, inverterek, kiegészítő elemek forgalmazása
- IPS-solar GmbH - PV-rendszerek, energiatetők, tartószerkezetek
- KOSTAL Solar Electric GmbH - PIKO-inverterek, PIKO-áramtárolórendszer
- OC3 AG - Üveg-fólia modulok műanyag szigetelésű nagy lapostetőkre
- Renewable Energies Consulting - Áramtárolási megoldások
- Themis Solar GmbH - Szabadföldi telepítésű rendszerek tervezése, kivitelezése; tartószerkezetek

Azon magyar érdeklődők számára, akik érdeklődnek a német vállalatokkal való együttműködés iránt, 2017. június 21én vagy 22-én egyéni tárgyalásokat szervezünk. A megbeszélésekre a magyar tárgyalópartner székhelyén kerül majd sor. A tárgyalásokra a transzfert, valamint igény esetén a tolmácsot a DUIHK biztosítja. A német cégek tevékenységéről és a keresett együttműködésről a letölthető dokumentumban nyújtunk bővebb tájékoztatást, de részletesebb információkért, kérjük, látogassák meg a vállalatok honlapját is.

Részvétel

A rendezvényen, valamint a tárgyalásokon való részvétel az érdeklődők számára ingyenes, de előzetes (kamaránk által visszaigazolt) regisztrációhoz kötött. A német előadások szinkrontolmácsolással hangzanak el, a tárgyalásokhoz szükség esetén díjmentesen tolmácsot biztosítunk.

Jelentkezés a letölthető programban található jelentkezési lap faxon vagy elektronikus úton való visszaküldésével, vagy az online jelentkezési lap kitöltésével lehetséges.

Helyszín
Courtyard Budapest City Center
József krt. 5.
1088 Budapest

Jelentkezési határidő

Egyéni tárgyalások (június 21-22-én): 2017. június 05.
Konferencia (június 20-án): 2017. június 16.

Jelentkezéseket korlátozott számban, a beérkezés sorrendjében tudunk elfogadni.

A rendezvénysorozat a Német Szövetségi Gazdasági és Energiaügyi Minisztérium (BMWi) megbízásából, az „Exportinitiative Energie” program keretén belül kerül megrendezésre.

Energy Solutions – Made in Germany

A konferencia weboldala itt érhető el.

 


 
Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Könyv ajánló


Miről olvasna szívesen?
 

Statisztika

Tagok : 17
Tartalom : 303
Tartalom találatai : 1272474